Hoeveel bordjes zet jij bij?

Totaal: €

Zet jij ook een bordje bij?

De feestdagen vier je samen en dit jaar kan dat weer, eindelijk! Een tafel vol familie, vrienden, collega’s, wat hebben we ernaar uitgekeken. Wij pakken daarom groots uit en dekken de tafel voor iedereen. Dus ook voor kinderen en hun families voor wie een goed bord eten niet vanzelfsprekend is. Zet jij voor hen een bordje bij aan onze tafel? 

Als grootste kinderrechtenorganisatie ter wereld willen wij dat alle kinderen een goed bord eten krijgen. Waar ze ook wonen. Dus ook in gebieden waar dit niet vanzelfsprekend is, waar voedseltekorten heersen of conflicten de toevoer van voedsel beperken.

De coronacrisis, conflicten en de gevolgen van klimaatverandering hebben het honger- en ondervoedingsniveau naar een wereldwijd recordniveau gebracht. Nog nooit eerder raakten de levens van kinderen op zo’n grote schaal ontwricht.

Jouw steun is dan ook hard nodig, want alleen samen kunnen wij ervoor zorgen dat ondervoeding geen kans krijgt. Zet een bordje bij en help ons om de langste digitale feesttafel van Nederland te maken. Zo kunnen wij zoveel mogelijk gezinnen een goed bord eten geven.

Save the Children dekt de langste tafel van Nederland

Zorg dat ondervoeding geen kans krijgt. Zet een bordje bij en help ons om de langste digitale feesttafel van Nederland te maken. Zo kunnen wij zoveel mogelijk gezinnen een goed bord eten geven.

Wat we doen tegen ondervoeding

Laatste nieuws