Hoofdinhoud

“All I want for Christmas is youhoeeeehoe. Babeey!” Je hoeft deze dagen maar aan de radio te denken en je hoort de kersthit van Mariah Carey al door je speakers galmen. En eerlijk is eerlijk, het is een aanstekelijk liedje. Maar om nou wekenlang naar dezelfde 7 kerstnummers te luisteren. Da’s misschien wat veel van het goede. Daarom hebben we een Spotify-playlist samengesteld met sfeervolle nummers om te draaien wanneer je samen met elkaar aan tafel zit.

Wat kom je in de lijst tegen. Het korte antwoord: gewoon hele lekkere muziek. We hebben er welgeteld 1 klassiek Kerstnummer in gestopt en verder is het een mix van allerlei genres: van pop tot rock, van soul naar blues en heel af en toe hebben we er een zoetsappige ballad tussen gestopt. Want tijdens the most wonderful time of the year is even griezelen soms gewoon heerlijk.


Je hebt de hits, nu de tafel nog

Je hebt nu de hits. Nu de tafel nog. Maak nu een online tafel aan en nodig zo veel mogelijk mensen uit om een bordje bij te zetten aan jouw tafel. Jouw tafel en de bordjes die erop staan, helpen ondervoeding bij kinderen tegen te gaan. Voor elk bordje op tafel kan een gezin met kinderen een week lang eten.